Mivel foglalkozunk?

Ismerjen meg minket

Image

Üdvözlöm, örülök hogy itt van!

Tökéletes medence kerítéshez , erkély vagy fedélzet használatához , üvegkorlátokhoz , amelyek bármilyen teret kiemelnek. Az edzett üveget úgy tervezték, hogy az erő vagy a tartósság feláldozása nélkül maximalizálja a láthatóságot. Az időtlen megjelenés érdekében az összes Glassupply panel prémium minőségű, ½” vastag (12 mm) edzett biztonsági üvegből készül , és 8” és 65” (200–1650 mm) szélességben kapható, megfelelve az észak-amerikai (Kanada ) elvárásoknak. / USA) biztonsági üveg szabvány követelményei . A Glassupply korlátépítő gondoskodik arról, hogy ne érjen meglepetés. Az ügynökök szorosan együttműködhetnek Önnel, hogy megértsék igényeit, előre jelezzék a bonyodalmakat, és a lehető legjobb terméket szállítsák a legjobb áron.

Fő tevékenységünk

Üvegkorlátok készítése

A tökéletes teraszok, erkélyek kiegészítője, nemcsak biztonságos, de esztétikus kialakításával nagyszerű pihenést biztosít!

Zuhanykabinok

Egyedileg gyártva, az Ön méreteihez igazítva. Élvezze a zuhanyzást letisztult otthona kényelmében!

Üvegfalak

A nagy térelválasztó üvegfelületek modernebbé teszik otthonát. Ha Önnek is tetszik ez a stílus, keressen bennünket!

www.korlatkeszites.hu

Ha bármi kérdés felmerülne Önben, keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségeken, ahol kollégánk minden kérdést azonnal megválaszol:

© 2022 Korlatkeszites.hu. Minden jog fenntartva. Az oldalt készítette: Kreatívbiznisz