IQ Option vélemények

Az interneten komoly hadjárat folyik a bináris opciós kereskedés népszerűsítése és lejáratása érdekében egyaránt. Mivel folyamatosan keresgélem a megoldást, hogy némi plusz pénzhez jussak, amit otthonról, internet segítségével tudok megszerezni magamnak, alaposabban utánajártam a témának. Rengeteg olvasás és nem kevés tesztelés után a a legszimpatikusabbnak az IQ Option brókert találtam. De, hogy nekem mi szimpatikus nem feltétlenül jelenti azt, hogy másnak is az lesz, ezért annak is utánanéztem, hogy az interneten található IQ Option vélemények mennyire esnek egybe az én álláspontommal. Szerencsére 99%-ban egyezett az én IQ Option meglátásom a neten található vélekedésekkel, így bátran mondhatom azt, hogy az internetet használók döntő többsége az IQ Option brókert ajánlja. iq option vélemények

Mi alapján tettem le a voksom az IQ Option mellett?

Számomra fontos az, hogy

  • egy megbízható bróker segítse a kezdeteket,
  • legyen gyakorlási lehetőség demó számla használatával,
  • egyszerű és egyértelmű platformmal rendelkezzen,
  • a kifizetés, azaz a profitom gyorsan a bankszámlámra érkezzen

Igaz, hogy az IQ Option átverés?

Utánanéztem és a Magyar Nemzeti Bank semmilyen figyelmeztetés nem adott ki az IQ Option brókerrel kapcsolatban. Ez már egy jó pont. A scam (átverés, kamu) bróker listát is végig pörgettem és nincsen itt sem figyelemfelhívás. Az IQ Option vélemények alapján ez mondjuk várható volt. Az oldalt áttekintve sehogy nem találtam olyan részt, hogy olyat ígérnének, amit nem tudnak konkrétumokkal alátámasztani, tehát nem csalis módszerről van szó. Nagyon szimpatikus számomra, hogy már egy minimális tőkével, azaz potom 10 dollárral el lehet kezdeni a kereskedést, ami valljuk be őszintén, minimális kockázatot rejt. A cég működését a CySEC ellenőrzi, amely az egyik legnagyobb monitorozó cég a bróker világban. Minden komolyabb bróker cég vállalja a vizsgálatot. Mielőtt egy forintot is befizettem volna, természetesen én is végeztem egy tesztet, ami 100%-ban pozitív lett, nulla átverésgyanús dologgal. Habár én is készítettem egy írást a tesztről, mégis ezt a cikket ajánlom azoknak, akik mindent szeretnének tudni az IQ Option-ről:

A sikeres IQ Option stratégia titka

Sokan keresnek egy tuti módszert, egy titkos stratégiát, amivel elindulhatnak a kereskedés nyereséges útjain. A saját tapasztalom alapján a következőket tudom elmondani. Először nyitottam egy ingyenes demó számlát, amire 1000 $ eljátszható összeget kaptam. A demónál nem kell egész nap a gép előtt ülnöm, hiszen beállítom a stratégiát és így akár heti 100-150 ezer forint is összejöhet. Ezután már kipróbáltam élesben is. Összesen két alkalommal fizettem be és volt olyan nap, hogy plusz 20 000 Ft ütötte a markomat.

Mi tehát az IQ Option stratégia titka?

  • kitartó, türelmes és szorgalmas tanulmányozása a piacnak
  • az alapelvek betartása, amit az ingyenesen regisztrálható Akadémia tanfolyamán ingyenesen regisztrálható Akadémia tanfolyamán sajátíthatsz el
  • az ingyenes, kockázat nélküli demó számla kipróbálása, stresszhelyzetkezelő képességek felmérése

Hogyan működik a kereskedés?

Mivel nincsen túlbonyolítva a dolog, így csak PUT/CALL fogadásokat tudsz kötni, de ez így is van jól. Akik most kezdik, azoknak ez teljesen tökéletes megoldást nyújt. Nincsen esélyed arra, hogy belezavarodj a sok lehetőségbe. Mint már említettem teljesen minimális tőkével el lehet kezdeni a kereskedést, ami azért jó, mert nem lehet nagyot bukni. A 10 dollár körüli összeg segítségével 1 dolláros fogadásokat is köthetsz és lassan, de annál biztosabban haladhatsz előre. Általában egy pozíciót már 10 dollárral is megnyithatsz.

  • Ha kíváncsi vagy  a legtutibb stratégiákra és szeretnéd megérteni hogyan működnek az elemzési folyamatok, melyekkel te is sikeresebb lehetsz, kattints a képre.

IQ Option stratégia

Hogyan történik az IQ Option kifizetés?

Az utalással sincsen gond, hiszen másnapra itt van a pénz, tehát ebből a szempontból is igen megbízhatóak és gyorsak is. A nem VIP tagok mellé is kirendelnek egy menedzsert, aki probléma esetén mindenben segít. Soha nem leszel egyedül a gondoddal – már ha adódik egyáltalán, mivel a teljes kereskedési folyamat egy egyedi fejlesztésnek köszönhető, így te magadnak testre szabhatod a színeket, a vonalakat, de még a feliratokat is. Az IQ Option kifizetés szempontjából igencsak sokrétű és mindent meg is tesz azért, hogy megkapd a pénzed.

Hogyan juthatok a pénzemhez?

Pár szó még az anyagi dolgokról. Nagyon pozitív számomra, hogy számtalan kártyatípust elfogad még hitelkártyát is, de nem zárkóznak el a banki utalástól sem, bár annak gyorsasága már a bankodon fog múlni. A következő módokon fizethetsz be a számládra: MasterCard, Visa, Neteller, WebMoney,Poly Paymants, Skrill, CashU, Hitelkártya és a már előzőekben említett sima banki átutalással. A demo számlát 1000 dollárral töltik fel neked, ami azért jó, mert veszteség és mindenféle következmény nélkül kipróbálhatod magad a brókerek világában. A stratégiákat és a szisztémákat ezzel a kezdőtőkével bátran ki lehet próbálni, így élesben már nem lesz gondod. Ha ez nem lenne elég, akkor még vár rád a rengeteg tipp, amit a fenti linken megtalálsz.iq option kifizetés menete

Hogyan kezdjem el?

Amit itt olvashatsz mind szép és jó, de mi a teendő, ha kezdő vagy? Szerencsére a BinárisMentor csapata erre is gondolt és készített egy ingyenes Akadémiát, ahol te is elsajátíthatod az alapoktól kezdve a legmenőbb stratégiákon a legszuperebb trükköket. Ha már haladó vagy, akkor is érdemes csatlakozni, hiszen el tudsz sajátítani olyan információkat, amikkel még nagyobb profitra tehetsz szert.

  • Ha szeretnél csatlakozni Magyarország piacvezető bináris opciós csapatának ingyenes oktató akadémiájához, nincs más dolgod, mint jelentkezni

Jelentkezem az ingyenes Akadémiára

IQ Option vélemények és tippek – összegzés

Összegezve, ezt a lehetőséget csak ajánlani tudom, hiszen semmi vesztenivalód nincsen, sőt! Csak nyerhetsz, de ennek feltétele, hogy előtte legyen meg a stratégiád és használd ki az 1000 dolláros demó számla adta előnyöket. A demo számla megnyitása gyerekjáték, hiszen az oldal teljes mértékben felhasználóbarát kialakítású, azaz ha lehet ilyet mondani, tuti biztos.

  • Itt a lehetőség, hogy kockázatmentesen, befizetés nélkül kipróbáld magad a bináris opciós kereskedés világában.

Kipróbálom kockázat nélkül