Demo számla nyitás kezdőknek

Amennyiben kezdőnek érezed magad a pénzügyi piacokon a saját tőkéddel való kereskedésre, könnyen jöhet az ötlet, hogy kipróbálj  egy olyan módszert, mellyel nullára redukálhatod annak veszélyét, hogy elbukd a  pénzed és mégis elsajátíthatod a kellő tapasztalatot ahhoz, hogy majd a későbbiekben megfelelő módon kereskedhess. Erre kínál megoldást egy demo konto vagy más néven demo számla nyitása. Az alábbiakban körbejárjuk kicsit alaposabban a témát a német bináris opciós piac egyik meghatározó portáljával, a  BinOptionen segítségével.

német bináris opciós piac vezető tagja a binoptionen

Kereskedés kockázat nélkül – demo számlapróbáld ki a demo kontót

De milyen lehetőségeket vehetünk igénybe, hogy kellő módon megtanulhassuk a legfontosabb fortélyokat, de mégse kelljen gyakorlásunk alatt azzal bajlódnunk, hogy tudatlanságunk miatt már megint nagyobb mennyiségű pénzt buktunk. Ekkor jönnek a képbe az úgy nevezett demo kontók. Hogy mit is jelent maga a demo kontó kifejezés és miért is ez lehet számunkra a legmegfelelőbb gyakorlási lehetőség, ha majdan a bináris opciók dimenziójában is ki szeretnénk próbálni tudásunkat és próbára kívánjuk tenni szerencsénket, megtudhatjuk a következő bekezdésekből.

Demo kontó, mit jelent?

A demo kontó a demonstration kontó kifejezés rövidítéséből származik. Demonstration, mint bemutató, azaz csupán bemutatóra használt kontóról, demo számláról (germán eredetű kifejezés, mely még a felnémet plattdütsch nyelvjárással honosította meg az említett szót) van szó. Ez azt jelenti számunkra, hogy csupán annyit ér a demo kontó a való pénzügyi piacokon, mint egy nulla faktoros naptej a strandon, azaz semmit, hiszen valódi pénzmozgás nem történik rajta. Viszont ebben rejlik igazi előnye is, hiszen itt bátran bárki kipróbálhatja magát, megismerkedhet az igazi pénzügyi stratégiaépítés rejtelmeivel, megcsodálhat egy-két igen veszélyes ügyletet és arra is elszánhatja magát, hogy kockázatos kimenetelű ügyletek nagy mennyiségű pénzegységgel való befolyásolását gyakorolhassa.

Erre kell figyelni demo számla nyitásakor és használatakor

demo számla nyitás

Természetesen megvannak a demo kontónak is a hátulütői, mint például az a fontos faktor, amely azáltal marad ki, hogy valódi pénzmozgás nem játszódik le ezeken a pénzügyi piacokon: nem érezzük a súlyát annak, hogy valójában mi is történhetne abban az esetben a pénzünkkel, ha azt nem egy bemutatóra szolgáló számláról irányítanánk. Így az egyik, ha nem a legfontosabb részét nem tanulhatjuk meg kellőképpen a bináris opciókkal való kereskedésnek, de egyébként más pénzügyi instrumentummal való kereskedésnek sem leszünk igazi tudói, mert nem sajátítjuk el a gyakorlás alatt, hogy hogyan tudunk nyugodtak maradni akkor is, amikor sokszor buktunk és újra és újra meg kell próbálnunk, hogy pénzünket próbára tegyük. Még több információt és részletet olvashatunk a bináris opció demo számla nyitásáról és használatáról ezen az oldalon. A tanultakat a német piacon is kipróbálhatjuk, ehhez a leginkább ezt az oldalt ajánlom: http://www.binoptionen.com/.