Bináris opció – Binatex demo számla

Bináris opció demo számla

Napjainkban egyre több bináris opciós stratégiát kínáló brókercég üti fel a fejét. Vigyázzunk azonban, hiszen ha nem vagyunk elég tájékozottak, könnyedén belefuthatunk olyan platformba, amely a felhasználók átveréséből profitál. Minden valamire való és megbízható bróker demo vagy más néven próba számla nyitását ajánlja. Ez tulajdonképpen egy tutorial jellegű oktatóprogram, mely során minden releváns opciót kiismerhetünk kockázatok nélkül. Bárhol nyithatunk demo számlát, és még csak azért sem kell aggódnunk, hogy a valódi tőkénk elveszne egy-egy sikertelen kereskedés során, hiszen a gyakorló számlának pont ez a sajátossága, hogy a gyakorlásunkat elősegítse.

bináris opció demo számla

Bináris opció demo kereskedés

A bináris opció demo számla nyitása azonban nem mindig ingyenes, hiszen gyakran feltételrendszerhez kötik használatát, így nem árt figyelni a regisztráció során! Léteznek olyan brókercégek is, akik a regisztráció során egy minimális – tetszőlegesen meghatározott – összeg átutalásra sarkallják a felhasználót. Ezt természetesen leemelhetjük a számlánkról bármilyen kereskedés után, azonban a próba számlák tekintetében nem árt vigyázni a bónuszokkal! Ha egy bróker 100-200%-os bónuszt ígér, akkor szinte biztos, hogy különböző feltételrendszerek és sokszorosított kereskedés után tudjuk csak leemelni számlánkról a kívánt összeget.

  • Figyelem! 2017-ben megszüntették az összes bónuszt az összes brókernél, így ne is keresd tovább azokat!

Különböző demo számla kínálatokat ismerhetünk meg az interneten, melyek elemzésével a számlanyitási feltételek is egyértelművé válnak számunkra. Az Anyoption névre hallgató platform a maga megbízhatóságával vált rendkívül elterjedté és népszerűvé a brókerek körében. Itt bármilyen fiókot nyithatunk, és bármilyen eszközzel kereskedhetünk. Az Optionfair ezzel szemben főként a prémium árukra, például az ezüstre specializálódott. Az IQ Option és a CopyOp Trading talán a legnépszerűbb, legelterjedtebb és legbiztonságosabb webes alkalmazás. Összevetve a kínálatot, az IQ Option platformja rendelkezik a legjobb számlavezetési komponensekkel. Itt mindenféle előre befektetett pénzösszeg nélkül megnyithatjuk demó számlánkat, és bátran kereskedhetünk, gyakorolhatunk az éles játszma megkezdése előtt.  A valuta kereskedés is teljesen elfogadott dolog. A Top Option utóbbi kistestvéreként jelenik meg a piacon. Itt minimum 100 dollárt kell utalnunk a demo számlánkra, hogy megkezdhessük a kereskedést.

demo számla kipróbálása

Binatex demo számla teszt

Nagy érdeklődés veszi körül a Binatex brókert, amely világszerte három irodát is üzemeltet. Az egyik a iroda a Seychelles szigeteken van bejegyezve, a másik Cipruson, a harmadik pedig Magyarország fővárosában. A cégben 254 szakértő dolgozik, melynek eredményeként már hat nemzetközi kitüntetéssel díjazták munkájukat.

binatex demo

 Ezért ne válaszd a Binatex brókert

A sok-sok pozitív információt, ami a honlapjukon található – mint általában – érdemes némi fenntartással kezelni, nehogy meglepetés érjen minket. Ami pozitív, hogy van demo számla és 24/7 ügyfélszolgálat. Azonban a több negatív dolog miatt nem tudom jó szívvel ajánlani ezt a brókert.

  • A honlap magyar nyelvű fordítása érthetetlen szöveg
  • A kockázatokra vonatkozó figyelemfelhívás igencsak kurta
  • A számlanyitási feltételek csak regisztráció után érhetők el

Melyik brókert válasszam?

Ezek alapján azt mondom, hogy ha már egy kockázatos piacon szeretnél pénzt keresni, szorítsuk minimálisra a rizikót, és válassz egy olyan brókert, ami ennél sokkal-sokkal megbízhatóbb, átláthatóbb, érthetőbb és felhasználóbarátabb, nem mellesleg bináris opció demo számla ingyenesen nyitható, amire 1000$ kezdőtőkét kap mindenki.

  • Éppen ezért én az IQ Option-t javaslom

Itt olvashatsz bővebben az IQ Option brókerről és véleményekről
Itt jelentkezhetsz ingyenes bináris opciós kereskedés tanfolyamraItt nyithatsz ingyenes demo számlát 1000$ kezdőtőkével
Iq-Option-Aston-MartinMentor akadémiaiq-option-ingyenes demo számla