A 3 kedvenc többrészes képem

 

Saját lakással, avagy házzal rendelkezni számos előnnyel jár, többek között például, hogy saját ízlésünk szerint dekorálhatjuk azt. Sorra járhatjuk a lakáskultúra boltokat, szebbnél szebb bútorok és dekorációs tárgyak közül válogathatunk, melyek remekül mutathatnak lakásunkban, avagy nézelődhetünk az interneten is, ahol kedvezményes áron számtalan minőségi terméket vásárolhatunk.

Napjainkban igen közkedvelt dekorációs módszer a különféle poszterek, fali képek, vagy egyéb faldekorációs eszközök használata. A faliképek az Otomoto oldalon tekinthetők meg. A cgé egyébként kreatív mintákat ábrázoló mágneses falikép forgalmazására specializálódott, melyek tehetséges művészek alkotásait ábrázolják a világ minden tájáról.

Hatalmas falikép választék

A vállalat jelenleg több mint 4000 művésszel működik együtt, amely azt eredményezi, hogy széles körű választékból kereshetjük ki az ízlésünkhöz és a lakás stílusához leginkább passzoló egyedi műalkotást.

Amellett, hogy igyekszik elbűvölővé varázsolni a megrendelők életterét, nagy figyelmet fordítanak arra is, hogy csökkentsék az ökológiai lábnyomukat.

A megrendelt árut Magyarországra 3-4 napon belül kiszállítják, így nem is kell sokat várnunk arra, hogy megfelelő dekorációt találhassunk szobánkba.

Weboldalukon bogarászva (www.otomoto.hu), szebbnél szebb mágneses poszterekkel találtam szembe magam, melyek közül most hármat szeretnék kiemelni, melyek leginkább elnyerték tetszésemet.

Kedvenc többrészes képeim

Keleti művészet

Az első, szívemhez legközelebb álló remekmű, a The Great Wave of Kanagawa, azaz A nagy hullám Kanagawánál címet kapta, mely egy híres japán fametszet, Kacusika Hokuszai által készített műalkotás reprodukciója. A kép a Kanagawa melletti viharos tengert ábrázolja, amelyen egy hatalmas hullám árnyékában három halászcsónak küzd a felborulás ellen; a háttérben, ahogy a sorozat többi részén is, a Fudzsi-hegy látható. A japán művészet nagy rajongójaként nem csoda, hogy egyből megakadt rajta a tekintetem, hiszen a teljesen élethű másolat – akár az eredeti – közvetít dinamikus mozgalmasságot, káoszt, valamint a természet mindent elsöprő csodálatos erejét. A nyolc darabból álló falikép 91.5 cm x 132.5 cm-es méretben vásárolható meg, mely lakásunk falának letisztult éke lehet.

többrészes kép

 

 

DC Comics képregény

Mint a DC Universum megszállottja, nem volt kérdés, hogy körbenézek a képregény tematikájú poszterek között is, hiszen szobám falának dekorációjaként nem esik nehezemre elképzelni egy-egy képregényrészletet, vagy karaktert ábrázoló faliképet. A pop art stílusirányzatot képviselő Whaam! címet viselő festmény, mely Roy Lichtenstein festményének reprodukciója alapján készült, bármely gyerekszoba, vagy a hasonló művészeti ágat kedvelő felnőtt lakásának falán méltó helyet kaphat. Az alkotás egy 1962-ben publikált DC képregény, az All American Men of War egyik részlete alapján készült. A jellegzetes képregény kultúrát megtestesítő festmény fiatalossá és modernné varázsolhatna akár egy egyszerű fehérre mázolt falat is. A hat részből álló mágneses falikép 65.5 cm x 138 cm-es méretben rendelhető meg, melyet hamarosan kiszállítanak otthonunkba, így teljessé teheti a szoba összképét.

 

többrészes fém falikép

 

A Fuji sorozat 13. darabja – reprodukció

A harmadik, számomra legkedvesebb festmény szintén a japán festészet kultúráját csempészheti be lakásunk falai közé. A Shichiri Beach in Sagami Province címet viselő alkotás eredetileg a Thirty Six Views of Mt. Fuji sorozat 13. darabja, melyet Katsushika Hokusai japán művész festett 1830 és 1834 között. A Fuji hegy magas csúcsait ábrázoló festmény reprodukciója bármely letisztult lakás ékévé válhat, hiszen visszafogott színhasználata és jellegzetes ábrázolása magával ragadja minden tekintetet. A 91.5 cm x 132.5 cm-es mágneses poszter egy egyszínű, akár fehér fallal párosítva megfelelően érvényesülhet a szobánk falán.

 

faliképek az Otomoto oldalon

 

Válaszd ki kedvenc többrészes faliképed!

A weboldalon nézelődve számos egyéb remekművet is találtam, melyeket szívesen látnék viszont a lakásom dekorációjaként, érdemes keresgélni, hiszen kedvezményes áron minőségi mágneses faliképekkel tehetjük otthonosabbá lakhelyünket.